Review Plant Therapy Malaysia

Saya mula beli Plant Therapy ni sejak awal 2017. Actually sy mmg dah lama duk beli eo utk diffuse mostly. Konon nk bg wangi bilik. Selalu beli brand local je.. Sutra. Lepas tu tetiba kan ramai pula duk share ttg Young Living. Rasanya MLM yg tgh boom skrg kan. Saya dgr YL ni lama dah….

Apa itu Unit Trust

Ramai yang masih tak faham.. Apa tu Unit Trust? Shortform unit trust ni UT. Dalam bahasa Melaýu  disebut Unit Amanah. Unit Trust ni konsep dia adalah simpan dan labur untuk jangka masa panjang. Jadi ia bukan skim cepat kaya yang menjanjikan untung segera ya. Secara umum unit trust ada 3 objektif. 1. Untuk bina dana…

hiii

Assalamualaikum. Lamanya tak berceloteh di sini. Saya masih lagi berblog tapi banyak fokus dengan Medisavers Takaful,  Serum Mandian Kuning Nuraz, dan RCC Stevia. Unit trust atau unit amanah ni tak boleh promote di internet dah. Sebab tu dah tak banyak berceloteh tentang UT lagi di sini. Untuk ketahui tentang medical card Medisavers Takaful yang murah dengan benefit terbaik, boleh melawat blog Medisavers saya…

Nuraz Penawar Demam Kuning Yg Selamat

Ramai ibu bapa yang cuba pelbagai cara untuk menurunkan demam kuning anak. Ada yang bagi bayi makan jus anggur, jus sengkuang, susu kambing dan macam2 lagi. Tahukah anda yang usus bayi yang baru dilahirkan masih tidak dapat berfungsi dengan baik? Jika tidak sesuai boleh menyebabkan komplikasi kepada bayi. Ada bayi yang berusia 14 hari di…

Jana Pendapatan Dgn Bisnes Mudah RCC Stevia

Assalamualaikum, lama sgt tak update kat sini, sebenarnya saya skrg dah tambah side bisnes lain iaitu bisnes RCC Stevia. Asalnya saya nak jadi pengguna saja, tapi bila dah guna tak sampai sebulan asa mcm2 kesan baik pada kesihatan kami sekeluarga, terdetik di hati why not jual stevia ni..cuba lah mana tahu ada rezeki.. Saya cuba…