Cara Jadi Agent Mesin Kopi Arissto


Ya Allah. Sejak Arissto masuk Radio & TV ni, menderu wasap masuk . Tak sempat saya nak reply semua.Yang wasap saya pula dari serata Malaysia. Jadi saya memerlukan wakil agent atau Coffee Ambassador dari serata Malaysia untuk saya passing bakal customer dan bakal agent Mesin Kopi Arissto ni. Sebab saya tak sempat nak layan semua..

Naik juling dan pening dah saya ni. Ada prospek wasap saya bgtau blog saya ni femes, search tentang Arissto je naik blog saya atas sekali. Ooh patut lah ramai sangat yang PM😂Ok, Saya nak share, potensi income Arissto ni, dengan promote 10 mesin kopi ni dalam sebulan, Coffee Ambassador (CA) layak mendapat minimum RM1600 tau. Ada cara dia tu. Nak tahu kena wasap saya ok. Www.kopiarisstobest.wasap.my. Tapi saya nak yang serius nak tambah income saja..yang nak main2 saya takmau ok. Tapi kalau nak sewa mesin kopi tanpa jadi agent pun boleh aja PM saya😄Rm1600 tu komisen sewaan saja tau. Kita ada 3 jenis cara dapat income dari biznes Arissto ni. Yang paling best pasif income tu. Nanti saya cerita macam mana nak pasif RM10k sebulan dengan biz Arissto ni. Best ke besttt😁Dan saya ada offer menarik kalau Tuan Puan jadi CA under saya. Saya juga dah sediakan Chanel Telegram untuk panduan Tuan Puan start bisnes ni, even sebelum dapat mesin kopi tuan/puan.😄 Saya juga akan kongsi ebook cara dapat prospek dari FBads dengan modal paling rendah.Ok kalau dah tak sabar wasap saya ok. Saya nak mengopi dulu sambil layan wasap uolls ni😍

https://MesinKopiRM1Arissto.wasap.my

Agent Mesin Kopi Arissto

.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s