Nuraz Penawar Demam Kuning Yg Selamat


Ramai ibu bapa yang cuba pelbagai cara untuk menurunkan demam kuning anak. Ada yang bagi bayi makan jus anggur, jus sengkuang, susu kambing dan macam2 lagi. Tahukah anda yang usus bayi yang baru dilahirkan masih tidak dapat berfungsi dengan baik? Jika tidak sesuai boleh menyebabkan komplikasi kepada bayi. Ada bayi yang berusia 14 hari di bedah kerana diberi jus anggur oleh neneknya untuk menurunkan kuning. Ada juga yang meninggal setelah diberi air sengkuang. Ini kerana usus bayi tersebut tidak serasi dengan makanan tersebut. Memang cara atau petua orang dulu adalah murah tetapi tidak selamat untuk bayi. Jika anda sanggup memberi makanan tersebut kepada bayi bermaksud anda sanggup menerima segala kemungkinan komplikasi yang boleh berlaku kepada bayi anda.
.
Sebenarnya demam kuning adalah normal. Namun bergitu jika berlarutan ia tidak harus diambil ringan kerana boleh menyebabkan kecacatan otak pada bayi..

.

Sekiranya tuan puan sedang ikhtiar untuk turunkan kuning bayi, saya cadangkan cuba mandian herba Nuraz. Ianya dibuat khas untuk membantu menurunkan demam kuning bayi. Ianya keluaran Muslim dan mempunyai kelulusan KKM. Setakat ni feedback dari pelanggan sangat memberangsangkan.

.

Petua demam kuning

Jom tengok beberapa testimoni dari ribuan testimoni yang kami ada:

Petua turunkan demam kuning bayi

.

Cara nak guna Nuraz pun mudah, hanya mandikan baby dengan titisan Nuraz. Kandungan Nuraz hanyalah bahan semulajadi tanpa bahan kimia bahaya, jadi ianya adalah selamat. Tak perlu suap apa2 pada bayi.

Ok kalau nak cuba Nuraz boleh wassap saya  terus..tak perlu komen atau email sebab saya takut lambat reply. Wassap terus untuk respon pantas ya. Nak minta testimoni lagi pun boleh. oh ya baby yang ada prolonged jaundice, baby pramatang dan G6PD pun boleh guna Nuraz ya.

.

014 5281 089

014 5281 089

Liya agent aktif Nuraz.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s