Jana Pendapatan Dgn Bisnes Mudah RCC Stevia


Assalamualaikum,

lama sgt tak update kat sini, sebenarnya saya skrg dah tambah side bisnes lain iaitu bisnes RCC Stevia.

Asalnya saya nak jadi pengguna saja, tapi bila dah guna tak sampai sebulan asa mcm2 kesan baik pada kesihatan kami sekeluarga, terdetik di hati why not jual stevia ni..cuba lah mana tahu ada rezeki..

Saya cuba promote stevia ni kebanyakannya melalui facebook saja, alhamdulillah sambutan sangat baik..network saya dah berkembang sampai ke Brunei,, tak sangka sangat2!

rcc.jpg

Apa yang saya buat hanyalah berkongsi kebaikan stevia dan educate orang ramai tentang bahaya gula. Mcm tu lah biznes ni, kita tak perlu menjual sgt, kita hanya berkongsi berkongsi dan berkongsi, niat utk tambah nilai pada orang ramai..dgn stevia niat saya untuk ajak orang ramai sama2 sihat dengan kurangkan pengambilan gula dan bertukar kepada gula sihat stevia (0 kalori). insyaAllah rezeki akan dtg pada kita.

Stevia ni bukan sekadar pengganti gula tapi juga sejenis pemanis yg di peroleh dari tumbuh2an..yg ada manfaat kesihatan lain seperti menyeimbangkan gula darah, tekanan darah dan membuang toksin dari badan kita. Sesuai untuk semua orang yang sakit atau sihat. Prospek sangat luas ya, semua org yg pakai gula! Cuba tanya jiran kita kiri kanan depan belakang…siapa yang tak pakai gula?

the miracle of stevia.jpg

Kalau ada yang minat nak cari pendapatan tambahan dengan RCC Stevia ni please wassap saya 014-5281089, saya akan cuba yang terbaik untuk coach anda.

Biz ni senang sgt tak perlu simpan stok byk2 sgt..modal kecik bermula rm140 ke rm980 saja. Saya ambil pakej terbesar RM980, dalam sebulan dah balik modal! Hanya dengan berkongsi di Facebook. untuk customer saya yang jauh2, saya tak perlu pos sendiri, upline saya yang merupakan stokis tolong pos untuk saya..kerja saya hanya berkongsi kebaikan stevia, registerkan ahli RCC baru..dan coaching downline2 saya.

Nanti dah ada side income boleh lah guna income tu untuk melabur ni Unit Trust ya. Saya masih lagi Unit Trust Consultant..sambil2 je biznes stevia ni🙂

Nak jadi pengguna saja pun boleh, tiada paksaan untuk berbiznes. Lepas ni saya akan berkongsi kelebihan menjadi ahli RCC stevia..kelebihan perniagaan RCC, kesan baik yang saya sekeluarga alami sejak bertukar ke stevia. Dan macam2 lagi.

Wassap 014 5281089 ya.

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s