Petua Hilangkan Demam Kuning Jaundice Bayi Baru Lahir


Kalau baby demam kuning tak hilang2 mesti risaukan? Saya nak kongsi petua hilangkan demam kuning atau jaundice pada bayi baru lahir.

Apa yang saya buat dulu, masa lahirkan anak pertama, mak saya mandikan anak saya dengan daun inai. Cara dia, rebus daun inai tu, air inai campur dengan air biasa, sampai air jadi suam2, lepas tu mandikan baby dalam air tu mcm biasa. Lepas tu orang kata pagi-pagi kena bagi baby kena sinaran cahaya matahari. Tapi pagi betul ya dalam pukul 8 atau 9 am gitu. Lagi satu kena bg anak susu badan banyak-banyak. Alhamdulillah ok lah anak saya demam kuningnya tak lama.

Tapi kalau tak hilang2 juga, atau susah nak cari daun inai, boleh try produk mandian herba anti – jaundice NURAZ ni. Produk kegunaan luaran, hanya titiskan 40 titik dalam air mandian dan mandi seperti biasa. Setakat ni banyak feedback positive alhamdulillah.

Memperkenalkan NURAZ, produk mandian penawar demam kuning bayi yg PERTAMA seumpamanya di Malaysia. Dirumus khas utk membantu menghilangkan kuning bayi sis dgn menggunakan 100% herba tempatan berserta doa dan selawat.

penawar demam kuning bayi

12032004_1508271336150456_5874571963256129753_n

12063493_1508428019468121_5613878645370457880_n
.
InsyaAllah, kesan dpt dilihat seawal 2 ke 3 kali penggunaan.
.
✔Dirumus dgn 100% herba tempatan berserta doa dan selawat.
✔Kesan dpt dilihat seawal 2 ke 3 penggunaan.
✔Utk kegunaan luaran saja.
✔Selamat dan halal
✔Byk testimoni dari pelanggan
✔Tiada kesan sampingan

-NURAZ sesuai dicampurkan dlm mandian bayi utk rawatan jaundice seawal usia bayi 3 hari dan ke atas
-kekerapan bayi utk dimandikan terpulang tetapi mengikut perbezaan usia berapa hari.
-klu bwh 10hari sesuai 1 kali shj
-10 hgga 20hari terpulang 1@2kali

FaQ: Nuraz boleh digunakan utk brp kali mandian?

-4 ke 8 kali terpulang pd cara masing2 sbb 1kali mandian mggunakan 40-50titisan.
-paling penting ingatkan pengguna ikut arahan pd kotak spt goncang sebelum guna
-titisan tu dgr mcm susah tetapi sebenarnya mudah shj sbb sekali sedut dah 7, 8 titisan dah
-klu terlebih titis pun xda masalh lg bagus cuma cepat habis shj cukup sudah memadai klu 40-50 titisan
-klu maintain mandi 3, 4 kali pun dgn izin Allah akan turun bacaan hari demi hari dan lama2 hilang jaundice
-xperlu tmbah order cukup sekadar 1 botol 1 bayi
-tetapi klu guna lagi byk lg cepat turun.tp kena byk botol pula
-nasihat sy cukup 1 botol dan ikut arahan di kotak insyaAllah menurun dan menurun dan perlahan2 hilang
-utk info jaundice ni klu bacaan dah bwh 100 mksudnya dah selamat dan xkan naik mendadak kembali
-kecuali bayi ada komplikasi lain mcm hati mmg susah nk turun tp itu kes terpencil shj

So kalau anda dah cuba petua hilangkan demam kuning bayi yang saya cadangkan awal2 tadi, tapi tak turun juga, boleh lah ikhtiar dengan NURAZ ni. Harga RM55 + RM6 postage ke SM dan RM10 ke SS.

WASSAP ke utk serius order dan respon cepat. Komen atau email, mungkin saya tak perasan.

Nak tgk testi sila ke FB page kami: https://www.facebook.com/nurazpetuahilangkandemamkuningjaundicebayi/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s