Mencari Stoller Baby Murah ?


Assalamualaikum

Untuk pengetahuan ibu2 yang sedang mencari stroller baby murah, sekarang ni Lazada ada buat sales besar2an tau.

Saya tengok stoller baby sales dari 40% ke 70%. Memang murah sangat.

Kalau saya lah, untuk benda2 mahal macam ni memang recommended shopping di LAZADA sebab boleh baca review pembeli sebenar. Kalau barang yang kurang dari 3 bintang tu, avoid lah. Selain dari tu, lebih selamat, maksud saya kebarangkalian utk ditipu penjual persendirian tu tak ada sebab lazada jamin pembelian selamat. Barang2 mahal ni jangan lah beli dengan orang yang kita tak kenal. Dah ramai kena tipu kat internet tau.

Ni antara stroller baby murah dengan review 4/5 bintang. Yang murah lagi harga dalam RM100 pun ada tapi review tak ada lagi.

Santa Barbara Stroller

stroller murah lazada
Klik Gambar Untuk Lebih Jelas

baby stroller murah online

My Dear Stroller

Stroller baby murah

Ada beberapa lagi baby stroller yang murah harga RM100 gitu tapi tak ada review lagi. Tak ada review tak bermaksud tak bagus, bukan semua pembeli rajin nak hantar review kat website tu,kan🙂

Saya dulu kat Jepun habis dalam RM1300 macam tu beli stroller brand Graco kalau tak silap..mahai betul lah. Mostly kat sana memang harga RM1000 lebih.

Kat Malaysia ni rasanya dalam RM300 ke RM500 dah boleh dapat yang elok dah. Saya pernah tengok parents beli stroller harga sampai RM3000..terbeliak jugak lah mata ni.

Saya rasa tak perlu lah membazir sampai macam tu sekali kot. Stroller harga dalam RM1000 dah cukup bagus dan tahan lama rasanya. Lagi satu, mahal tak semestinya tahan lama atau mudah guna. Saya pernah beli kerusi makan baby harga dalam RM700, masa tu excited sebab anak pertama kan. Siap boleh goyang2 ada muzik apa semua. Tapi anak tak berapa suka pun duduk situ. Pakai sekejap sangat, lepas tu tak pakai dah. Adik2 dia pun tak suka duduk situ. Rasanya lagi baik beli kerusi makan baby yang kayu macam kat restoran tu..harga dalam RM50 je. Huhu.

Klik link di bawah untuk usya stroller baby murah dan terbaik di Lazada. Sales sampai 26 Mac 2015 saja tau.

LAZADA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s