Fund baru yang boleh start dengan RM100 sahaja!


Salam semua…

Start tahun baru ni saya ada dapat beberapa pertanyaan dan email yang bertanyakan tentang fund baru yang mula dengan RM100 sahaja…wahh cepatnya u all ni dapat info ya! Saya pun tak sempat nak godek2 lagi tentang fund baru tu..ni baru je godek2 fund tu ..hehe

So, mmg betullah ada fund baru yang boleh mula dengan RM100 sahaja, selama ni ramai yang tangguh sebab merasakan susah nak mula dengan RM1000 tu, skrg ni dah boleh mula dengan RM100 saja, so takde alasan lagi untuk anda tangguh2 menyimpan di Unit Trust ya🙂

TAPI…offer ni hanya sampai 29 April 2014 saja..jadicepat2 mulakan simpanan & pelaburan anda di Unit Trust.. jangan lepaskan peluang ini !

Jom buat appointment dengan saya🙂

4 thoughts on “Fund baru yang boleh start dengan RM100 sahaja!

  1. salam kak, saya terjumpa blog ni masa google psl UT kat malaysia. I’m a new UTC n still lack of confidence..n susah nak dpt prospect/sales. If u dont mind boleh share sikit mcm mana akak mula2 dlm ni?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s