Gua Kelam


Baru hari ni sempat amik peluang nak tinjau apa benda yg ada kat Perlis ni…yg mmg glemer Gua Kelam lah..not bad lah tempat dia..sungai bersih, view cantik..kuciwa jugak sbb tak blh masuk Gua Kelam tu..sbb eletrik takde sbb banjir baru2 ni..saya pulak tak tau ada sungai kat situ..tak bawak pulak baju budak2 utk mandi manda..xpe lah sib baik dekat..next week kalau takde aral janji ngan diorg nak bawak pi sana lagi..

Ni baru boleh nak upload gmbr sbb komputer n barang2 lain baru smpi dr Jepun…internet pulak..terpaksa guna broadband dulu sementara tunggu TM pasang streamyx..xlarat dah nak tunggu..huh

So ni gmbr terbaru family kami..masih sama spt dulu🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s