Parents visit/ Doho Park


Salam wrt,

sorry lama tak update blog ni..baru2 ni parents & PIL dtg visit kami kat Japan ni..so byk gak gi jalan2..ni gmbr ka doho park masa parents baru sampai hari tu..sonok dorang dapat jumpa cucu..& tgk keindahan autumn kat Jpn ni =)

===========================================

Dah lama sgt nak tgk program Tanya lah Ustaz tv9 tapi tak jumpa pun sapa2 yg upload kat internet ni..alhamdulillah baru ni ada kawan pass satu blog ni.. dapat jugak sy tgk program tu…smg Allah bg ganjaran besar pada tuan blog ni, dan pada kawan yg share kan link tu jugak…amin =)

Kadang2 saya rasa mcm buang masa duk edit gmbr ni saja2 gitu..tapi nak buat camne..dah hobby, suka menelek gmbr dan edit gmbr..so utk hilangkan perasaan tu masa duk layan gmbr ni saya bukak ceramah mana2 kat internet ni..smbil edit gmbr sambil dgr tazkirah..so apa kata peminat2 photography yg lain pun cuba buat camni jugak..takde lah buang masa sgt kan..=)

Advertisements

6 Comments Add yours

  1. dieya says:

    memang lama sangat tak nampak liya update! ingat dah balik mesia ke.. pindah ke.. 😀
    lama tak tengok gambar your boys. comel sungguh nenda2 dengan cucunda2 nya!

    1. liyafendi says:

      dieya..thanks for dropping by..mmg nak balik dah bulan 5 ni..for good..ni last autumn dah kat sini 😦

  2. en_me says:

    tetiba rindu fulakks kt nippon tewww.. uhuhu

    1. liyafendi says:

      aiks penah dtg japan? kalau dah balik mesti rindu nak dtg lagi kan? =)

      1. en_me says:

        masa training kt sakai, osaka.. 20 years ago.. ahaha

      2. liyafendi says:

        loh 20 yrs ago…lama dah tu..saya lagi muda kot..tapi cara u tulis mcm budak2 muda remaja je…hehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s