Welcome Autumn 2010


Marhaba Bikum Fi Khariif…

Akhir2 ni duk belajar bhs arab melalui Iphone..Al Kharif ni maknanya autumn.

Autumn ni season fav saya kat sini, suke tgk daun2 yg kalerful, subhanallah..

Tahun ni tahun terakhir saya dapat menikmati autumn kat sini..sedih lah jugak..apa2 pun saya pasti kat Msia nnt ada byk lagi ciptaan Allah yg boleh saya kagumi.

Petang tadi bawak budak2 jalan2 dalam area universiti, byk pokok dah kuning2, cuma maples je belum lagi..

=====================================

Tak dapat nak tulis panjang..falah dah bocor tu..aiseh..saya nak share satu video je kat bawah ni..tentang kesilapan biasa dalam solat..smg bermanfaat utk semua =)

http://www.facebook.com/video/video.php?v=1692921485792

Advertisements

6 Comments Add yours

  1. dieya says:

    comel sangat gambar umar & falah jalan pegang tangan tu! memang abg yg penyayang 🙂

    1. liyafendi says:

      Umar suka je pimpin falah, tapi kadang2 falah yg tanak..kesian umar..kadang2 penyayang kadang2 tolak adik suke2 hati je kalau adik dia kacau dia main 😀

  2. en_me says:

    very der beautiful.. akak pakai kamera apa erk?

  3. liyafendi says:

    Salam Dik, alhamdulillah TQ ..

    Gmbr dlm entri ni akak pakai nikon d200 + nikkor 24-70 f2.8 =)

    1. en_me says:

      salam kak liya, thanx singgah2 jenguk2 komen2 photoblog me yg ittewww.. tp naper blog akak nih lamer x update.. ihiks

      1. liyafendi says:

        salam me, tak sempat lagi nak hapdet..bz sbb both parents & PIL dtg visit kat cni..nnt dlm masa terdekat akak hapdet iA.

        p/s: akak ke saya ni..me umur brp?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s