Tsukuba Center Oct 2010 – 1


Minggu lepas dekat taman Tsukuba Center tu ada bebudak sekolah rendah buat projek diorg, buat kipas warna warni & letak kat taman tu ..cantik betul tgk sbb colorful ..saya pun apa lagi pas balik amik Umar dr kinder dia, beli mr donut kat Jusco sket, picnic kat situ sambil amik2 gambar diorg..=)


Kebetulan pulak ada sorang pakcik ni minat amik2 gambar gak, tetiba dtg kat saya mintak izin nak amik gambar kitorg utk Jepun nye photo contest..saya memula reluctant gak nak bg, tapi sbb rasa takkan menang punya..saya pun bg je lah..kalau menang nak je mintak royalty sikit..hehe..katanya kalau menang masuk paper Jepun..so kalau ada yg ternampak muka kitorg kat paper Jepun tu kasik tau lah..kitorg mmg tak baca paper jepun..hehehe

Tak lama lepas tu Akhdan tachi pun dtg, kawan satu kinder ngan umar..dr Indonesia..to be continued in the next entry..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s