Umar dapat surat cinta??!


Semalam saya dikejutkan dgn satu surat dalam beg tadika umar, ada surat comel berbentuk segi empat warna oren..saya musykil gak surat apa la agaknya..

Ada love love lagi tu..suspen betul masa bukak tuh..

Isi warna biru..jeng jeng..

Tu dia…うまーるくんいつもあそぼうね。。。(umar- jom main sama2..)

ada perkataan “daisuki” (i luv u) lagi..tu tak tahan tuh..

from Miha..adoi..

Takkan la suka betul kot..datte baru 4-5 tahun, saya rasa tu xtvt kat tadika diorg..xtvt tulis2 surat..tapi kot ye pon jgn la ajar anak saya bercinta sensei ooi….kecik lagi tuu…….huhuhu

Gambar Umar hari ni..baru balik dr sekolah..nampak tait idun..ada jugak org yg minat..heheh:D Ummi tak kasik main cintan cintun tau???!😛

===============================

Ok saya nak share 2 amazing videos yg saya tgk semlm..jom tgk:)

video 1 – kegigihan seorang ibu yg takde dua2 tangan..

Video 2 – Org Islam solat berjemaah di seluruh bandar Alexandria, Egypt Kena tgk..mmg amazing, jom berdoa supaya Msia nnt akan ada suasana mcm ni juga..amin =)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s