Spring Activities – Part 1


Salam & good day!

Lamanya tak update photo blog nih..rasa byk buang masa dgn photoshop selama ni..tapi kadang2 rasa gian gak nak main2 ngan PS tu..tapi gambar still amik cam biasa..tak tayang2 je..hard disk pun penuh dah nih..huhu!

Ni antara xtvt sepanjang March – April 2010

1) Renew Visa kat Mito, kat depan office tu byk pokok sakura sepanjang jalan, tapi masa kami pegi tu sakura takde lah mekar betul lagi..

2) Pegi Ueno zoo..ni pun pegi time sakura belum kembang betul..zannen! Ni gambar kat Playground kat Ueno zoo tu=)

(Walid tgh pregnant 7 bulan😀 )

Kesian tgk gorila tu..sedih je muka..tapi lawak pun ade😀

3) Ni gambar kat taman2 kat area Tsukuba je..ade wat hanami dgn junior2 ni..insyaAllah nnt update lagi..byk sgt gambau tak larat nak upload semua..

Chiow chin Chiaw!

2 thoughts on “Spring Activities – Part 1

    1. bz main photoshop?? Isk taklah..silap paham tu..dah lama dah tak bukak photoshop sebenarnya..tu yg tetiba rasa gian nak edit gambar kat photoshop and post gambar kat sini=)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s