Ichinoya Jungle


Last month kot kitorg jalan2 dalam area Ichinoya je sekali dgn Walid..menikmati hutan Ichinoya nih..Walid pun takde idea dah nak gi jalan mana dalam area Tsukuba ni..tempat lain jauh malas lah pulak sejuk2 ni..bukan nye takde tempat nak gi jalan..byk cuma jauh je…dan memerlukan ongkosss..huhu

Ichinoya Jungle

Kitorg mcm GI*A pergi rentas tasik ichinoya tu dgn budak2 ni..kalau jatuh tu tak tau lah..kitorg pun tak tahu tasik ichinoya tu dalam mana..nak buat xtvt yg mencabar la kononnya..heheh..memula idea walid..saya pun ok je . tapi bila dah sampai tgh2 tu rasa takut plak..duk terbayang kalau batu tu retak masa tgh cross tasik tu..adui naye..tapi alhamdulillah selamat sampai ke seberang..tobat tak buat lagi huhu..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s