Umar & the Geng


Si Umar ni hampir hari2 duk teringat kat Mikael. Ada satu hari tu dia main HP yg dah rosak, dia ckp “assamualaikum..mikael..jom main slide..ade slide ada see saw..ada swing..” malam2 pun blh mengigau sebut nama Mikael..Pendek kata..Mikael lah teman sejati Umar kat sini..hehehe..Time rajin saya bawak lah budak2 ni main sama2 kat bawah..sonok bukan main diorg..Mcm2 gelagat diorg, si Malisa dgn batang kayu yg dibuat sbg mikrofon heheh..pastu duk nyanyi lagu apa ntah..kecik2 takpe lah nak nyanyi2, besar2 jgn masuk AF udah ye..Auntie Liya doakan Mikael & Malisa, Umar & Falah semua jadi anak2 yg soleh & solehah, success dunia akhirat..amin=)

Ichinoya Kiddos

Ichinoya Kiddos

Baru2 ni turun snow kat Tsukuba..walaupun sket tapi alhamdulillah..syukur dapat jugak enjoy snow kat Tsukuba nih..kitorg turun malam2 pukul 11 tu utk main snow..the next morning saya turun lagi nak menikmati snow tapi end up shot byk light rays ni..subhanallah..sgt memukau..sgt cantik..

light rays

light rays

The next day saya pun demam..huhuhu..

One thought on “Umar & the Geng

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s