Sewonot!


Sewonot sgt!:D Umar gelak terbahak2 tgk gambar dia sendiri hehehe

Sekali sekala berseronok ngan diorg ni best jugak..kalau tak Ummi asik nak marah2 jee kat dorang nihh..sbb tensen tgk rumah bersepah:S Tensen Umar asik baling2 barang ke atas, tensen ngan Falah asik duk baling2 barang dalam sinki, tensen diorg asik merengek pagi petang siang malam..dan mcm2 lagi lah..tapi bese lah tu kan dah nama pun ada anak kecik huhuhu…Semoga Allah bg kesabaran kepada saya!

Ummi n Kids

Ummi n Kids

Shot with D200 & Tokina 11-16mm f2.8 using self timer
Body set to Aperture mode
f/4
ISO 800
EV +1.3 step

Pada mommy2 yg minat photography blh cuba singgah blog ni😉 My favorite photogs;)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s