一つの幸せ瞬間。。。


Dah lama collage ni terperap kat desktop, baru hari ni nak masuk blog. Gambar masa awal2 autumn tahun lepas..ahh..autumn..rindunya..

Early autumn 2009

Early autumn 2009

Smlm pergi jalan2 kat taman kat area Banpaku, dekat dgn Gran Stage..ni letak satu je fav shot dr outing semalam..nnt2 ade masa tempek lagi;) Gambar Ummi pun ada..sket je tapinya hehe..

I like Umar's n Fendi's expression in this pic:) 24 Jan 09

I like Umar's n Fendi's expression in this pic 24 Jan 09:)

Cerita pasal Umar..

Semalam dia terkurung dlm bilik air..then dia ketuk2 pintu suh Ummi bukak kan..tapi Ummi wat dekk je sbb dia saje pi main kacau Walid dalam tu..ops..Walid pun ada dalam tapi tgh..ngeh ngeh ngeh..pastu Umar buat apa tau tak..dia ketuk pintu dr dalam bilik air tu n cakap “Assalamualaikum…” tone nye mcm baru sampai rumah lah kononnya..haha ..Ummi pun bukak la pintu tu..kelakar plak..

Cerita Falah plak..dia mmg susah nak tdo malam, tapi akhir2 ni kitorg perasan kalau sambil menenen Falah tu saya dan Fendi sembang2 dalam gelap2 tu..dia senang sgt tertdo..so kami pun hari2 cuba lah cari topic utk sembang sebelum tdo tu..kadang2 Ummi suh Walid bg tazkirah..kadang2 Walid suh Ummi plak…sedar2 Falah tertdo dahh..alhamdulillah:) Maybe kawan2 yg lain pun blh try tips ni;)

Sore jya mata!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s