Fukuroda no Taki


Actually sy sgt bz akhir2 ni dgn layan anak2 sambil buat kerja rumah dgn kerja sampingan lain so tak sempat nak update blog ni sgt, tapi sebab ade pengunjung setia dah tertanya2 kenapa saya tak update blog jadi saya pun menyempatkan diri jugak utk tayang gambar2 yg dah berabuk dlm hard disk sy nih.. Ni gambar masa gi Fukuroda taki masa akhir bulan 11 hari tu. Pergi dgn kawan2 kat sini.. Byk amik gambar pemandangan je. Pegi amik masa 4 jam jugak , carik parking amik masa sejam lebih kot..huh..ramainya org masa tu..sementara tunggu dapat parking Ummi sempat lagi snap gambar Umar dalam keter, ade mood plak dia nak posing depan kamera masa tu, biasa nya Umar susah nak tgk kamera kalau saya nak amik gambar dia.

So, Kak Nani..hopefully Kak Nani n pengunjung setia yg lain enjoy gambar yg tak seberapa ni:)

Umar bucuk tak mandi..

Umar bucuk tak mandi..


Walaupun tak mandi tetap hensem ;D

Walaupun tak mandi tetap hensem ;D


Fukuroda no taki, Ibaraki, Japan, Autumn 2009

Fukuroda no taki, Ibaraki, Japan, Autumn 2009


Falah kun

Falah kun

4 thoughts on “Fukuroda no Taki

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s