Goodbye Autumn


Sebenarnya saya tak puas ambik gambar autumn tahun ni..time tgh2 cantik tu kebetulan budak2 tak sihat plak, nak buat camne..family comes first lah kan..
Gambar first ni tak edit pun, straight dr kamera. Mcm ni yg anda nampak dgn mata anda macam ni lah lah yg saya tgk dgn mata sendiri beberapa hari lepas..susah nak amik gambar sama dgn apa yg kita nampak dgn mata sebenarnya..kebetulan je dapat plak kali ni..apa2 pun sebenarnya tgk sendiri lagi puas drpd tgk gambar, saya share je kat sini..harap2 tahun depan dapat jumpa lagi dgn autumn, 2011 dah nak balik for good dah….bila teringat family dan makanan sedap2, rasa nak balik, tapi bila teringat autumn dan segala yg mudah dan best kat sini..rasa tak nak balik .. huhu…

Depan kaikan kitorg a few days ago

Depan kaikan kitorg a few days ago

Pokok ni sgt lah cantik bila byk bunga pink kembang mcm ni..suteki!

Pokok ni sgt lah cantik bila byk bunga pink kembang mcm ni..suteki!

Good bye autumn, hope to meet you again next year! InsyaAllah.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s