Yamanashi Shizuoka Autumn Trip 1


Dah beberapa hari tak post gambar kat sini. Harapnya tak terlambat utk ucapkan selamat hari raya Aidiladha kepada kawan2 yg sudi berkunjung di sini:)

Sebenarnya life agak hectic 3,4 hari kebelakangan ni, anak2 dua2 demam, skrg dah elok, alhamdulillah bukan swine flu..risau jugak sebab Falah ambik masa 4 hari utk baik demam. Biasanya dia 2 hari je dah elok. Skrg dah ok tinggal selsema n batuk2 je.

Hari raya hari tu saya sekeluarga dgn students kat Tsukuba U kat sini plan pegi jalan2 kat area Mt Fuji, alhamdulillah plan berjalan dgn lancar tanpa sbrg masalah. Pegi sana 2 hari satu malam, tdo kat Kaikan Tsukuba Dai di Yamanaka Ko. Murah dan selesa. Kitorg sewa kete VellFire sebijik, Wish sebijik. Dapat jugak saya merasa naik kete Alphard idaman saya tu..hehe..Walid pun dah teruja..ganbatte choukin duit ye Walid! Kalau ada rezeki insyaAllah nak bawak balik Alphard, kalau tak cukup duit tu Wish pun jadik la hehe..

Yamanashi/Shizuona Autumn Trip (Fendi's shot)

Yamanashi/Shizuona Autumn Trip (Fendi's shot)

Yg kat atas ni semua shot dr kamera baru Walid. So dapat lah saya masuk dlm gambar, kalau tak asik2 gambar Walid n budak2 je hehe.
Hari kedua kitorg berjalan ke Shuzenji Niji no Sato koen. Subhanallah cantik betul tempat tu. Saya sebenarnya tak dapat nak ambil gambar sgt sbb stroller lupa nak bawak, pastu budak2 plak tak sihat, Falah siap cirit2 bocor habis poo dia kena baju saya..huhu..taihen datta! Walid cakap susah nak berjalan ada budak2 kecik ni? So saya tak tau lah lepas2 ni Walid nak bawak kitorg gi jalan lagi ke tak..huhu sedeynya….

Yamanashi Shizuoka Autumn Trip

Apa2 pun terima kasih byk2 lah pada Walid yg sudi drive bawak kami jalan2, tak lupa juga kepada driver yg lain, Atuk dan Kak Su, dan time kasih jugak pada yg lain2 yg sudi bekerjasama, Zahid especially sbg manager yg uruskan trip kita kali ni. Mina san, otsukaresamadeshita, hontouni tanoshikatta desu!

Ada lagi gambar di sini🙂

5 thoughts on “Yamanashi Shizuoka Autumn Trip 1

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s