Mt Tsukuba – 20 Nov 2009


Semalam alhamdulillah cuaca cantik sgt, kebetulan toy baru pun dah sampai, kitorg pun pagi2 lepas Subuh bersiap2 terus pegi ke Mt Tsukuba. Ni ada beberapa keping gamba utk di share, semua guna toy baru saya…hehe. Gambar potrait saya edit tones dia sikit, gambar daun2 semua tu tak edit, straight dr kamera. Gunung Fuji pun boleh nampak hari tu..best! Keindahan alam kat Jepun yg mcm ni lah menyebabkan saya rasa tak nak balik Msia..tapi nak tak nak kena balik jugak..

Baru2 ni ada junior tanya life saya ni mcm mana skrg, bz tak? Maybe ramai yg ingat saya ni byk sgt masa free kot sbb tgk blog saya ni selalu terupdate dgn beribu2 lemon gambar. Entry lepas ni maybe saya nak cete sket kot camne sy ada masa buat keje2 edit gambar ni. Skrg kul 12 tgh mlm, Walid ngan Falah dah tdo, saya pun kena soro2 tdo jugak sbb Umar tak tdo lagi nii..

Tsukuba San
Tsukuba San
Tsukuba San
Tsukuba San
Advertisements

5 Comments Add yours

  1. kak farhah says:

    uwaaa…jelesssnya kt liya…akak ni yg x sampai2 tsukuba san…liya pegi hari jumaat sure x ramai org kan..liya naik cable car ke?…ingat bulan depan nk pegi gk tsukuba san sbb adik akak nak dtg sekeluarga…harap2 nampak fujisan..

    1. liyafendi says:

      Akak jgn jeles ye, saya ni dekat je dgn Tsukuba San, akak jauh kan. Minggu ni mmg tgh cantik, next week ok lagi kot tapi maybe tak secantik masa saya pegi tu. Kalau weekend kompem jem kena bertolak awal2 ye, kalau boleh dtg weekdays lagi bagus. Kalau nak tgk Fuji kena make sure cuaca bagus, cerah dan tak cloudy:)

    2. liyafendi says:

      Oh ye saya tak naik cable car, dah byk kali naik sebelum ni:)

  2. alimhanafi says:

    Lawa la gambor2 ni Liya…huhuhuu…
    meleleleleh air mata duk tatap gambor2 ni… Membuat kan nak dapatkan ‘toys’ lain jugak…

  3. lina says:

    salam singgah dari blog A Z Haida.

    dan salam kenal. 🙂

    memang lawa gambar-gambar tu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s