Omedetou Walid :)


Ummi nak ucapkan tahniah kepada Walid sbb Walid baru2 ni berjaya dapat anugerah Best presentation masa conference di Tsukuba baru2 ni. Siap dapat sijil lagi. Tahniah juga sbb satu paper dah berjaya dipilih masuk Jurnal, InsyaAllah phd dalam genggaman, amin.

Walid target nak dapat 3 published jurnal sebelum balik..gambare Walid! Rambut pun dah byk uban tuu..Org kata kalau sesapa yg amik phd kat Jepun ni sama ada balik negeri masing2 nnt dgn kepala botak atau pun rambut beruban, Walid kata baik beruban dari botak…Ummi pun sokong aje.. hehehe:D

Tapi buat jurnal pun jurnal jugak, tlg Ummi kat rumah pun tlg jugak yeeee. Jgn biarkan Ummi je yg berperang dgn hero kita dua org ni tawww!

Sijil Walid (pau sijil ye Cik Abg..:D):

Omedetou..Way To Go Walid! Wish u lot more success in the future..amin!

Gambar Walid main ngan hero dua org kat rumah:)

Walid playing with kids

Skrg ni Ummi tgh tensen sgt dgn Falah sbb dia suke makan senbei/ biskut kat tepi2 je pastu dia bagi Ummi then dia mintak yg baru..Ummi la kena makan jawabnya..takkan nak buang..membazir je…mmg nak suh ummi gemuk ni..hayya!

8 thoughts on “Omedetou Walid :)

  1. betul la liya..huhu..abg madir ada skit2 tanda nak botak tu..dia dah risau giler..tp uban xde plak..hehe
    btw tahniah utk husband liya..insyaallah phd dlm tangan tu🙂

    1. Fendi ckp thanks akak:)

      heheheh..takpe, ubat utk pulihkan kepala botak kan dah byk jual skrg, pakai awal2 ok kot:D

      Husband akak dapat jugak anugerah tu kan? Tahniah..tahniah:)

  2. salam kak..
    sugoi ne abg awe dpt hyoushou..
    omedetou gozaimasu!tumpang bangga, hehe
    kejayaan suami takkan sempurna tanpa sokongan dan pertolongan isteri..so congrats to you too kak liya!😉

    1. Time kasih Zalina, tapi hontouni akak tak tlg sgt pun Awe. Setakat buat keje rumah biasa, masak, basuh lipat baju tu je..keje2 layan anak and bersih2 rumah, kadang2 akak mintak tlg Awe buat🙂 Rezeki dia lah tu dapat Hyoushou tu:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s