The Bam Bam Boy @ 18 months


Hari ni kami order 2 toys baru, bukan toys utk budak2, tapi toys utk Ummi dan Walid..hahaha

Hmm nampaknya bulan 1 ni sementara tunggu skolar baru kitorg kena ikat perut sket disbbkan toy tu.. Selagi tak dapat, lagi tu lah solat tak khusyuk, astaghfirullah, nafsu harta benda sgt lah menguasai diri ini! Bila lah nak bosan dgn hobi yg mahal dan tak brp sesuai utk mak org mcm saya niii??

Tapi sekali sekala belajar ikat perut pun bagus jugak kot utk tarbiyyah diri, ye tak Adie?? ๐Ÿ˜€

Gambar Falah lagi, walaupun makin kurus dari dulu tapi still bam bam bagi saya. Sementara tgh tembam comel ni baik snap gambar dia byk2..hehe

Falah the Bam Bam @ 18 months
Advertisements

10 Comments Add yours

  1. leila says:

    wah beli d700 ke ?? ๐Ÿ™‚

    1. liyafendi says:

      d700 belum lagi, dlm plan tahun depan kalo ade rezeki insyaAllah ๐Ÿ˜›

      Melampau la kan…..

  2. dieya says:

    toy apa laa agaknya tu.. mesti ada kaitan dengan tangkap2 gambar jugak nih!

    1. liyafendi says:

      Aah Dieya betul tu ๐Ÿ˜€

  3. Huhu, kami pun tgh ikat perut liya.. hr2 kat opis mkn magi @ mee goreng..

    bulan lepas gaji awal.. abis pun awal.. bulan ni plk dpt mcm biasa balik.. sakit2..

    siap ada yg korek tabung nak tukar duit syiling kat opis.. hehe

  4. leila says:

    hehe bestnye, mesti lens baru kan ๐Ÿ™‚

    1. liyafendi says:

      Aah Leila, 24-70 f2.8, husband akak angkat D90 sebijik. Mmg pokai niiiiiii………

  5. Alim says:

    Ingat kan toys apa Liya…hehehe… pelik je bunyi…

    Geram tengok Falah ni….tembam berisi…

  6. leila says:

    hehe xpe good investment.kak yg 24-70mm f2.8 sana brape?

    1. liyafendi says:

      Lebih RM300 dr kat Shashinki..situ lagi murah. Good investment ker?? Akak bukannya wat biz pun, tapi utk kepuasan mata je..huhu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s