Boleh ke nak smbg study??


Hari ni Walid “dera” saya suruh saya buatkan karangan sikit utk paper dia. Saya nak start tulis je Falah dah tarik2 tgn, dia mmg takleh tgk Ummi dia ni mengadap PC, kalau tgk je saya duduk kat PC mesti dia jerit nak nenen..aduhai komaru sungguh. Yg peliknya time saya wat benda lain masak ke solat ke, dia takde la kisah plak. Mcm mana la Ummi nak sambung study Walid oooiii..Walid mmg nak sgt saya smbg study, cuma saya mmg tak sedia lagi mental dan fizikal utk study semula..huhuhu..Walid suh buat karangan sket pun saya dah poning kepala..

Gambar atas tu amik masa baru beli baju sejuk baru utk budak2 ni, maklumlah dah nak masuk winter, baju tahun lepas semua dah kecik2, terpaksala beli baju baru utk dorang ni. Falah menjerit sbb rimas kot ngan baju tebal tu. Gambar bawah tu mcm biasalah gambar dorang main kat bawah petang2, Ummi takde keje lain snap2 aje la kejenya..hehe

6 thoughts on “Boleh ke nak smbg study??

  1. nak sambung study ni mmg banyak dugaan. i yg single mingle ni pun dah berapa kali rasa nak give up, can’t imagine those yg ada anak2. i’m truly impressed with those who can do it, and do it well, like sheri in perth. memang supermom! tak lama lagi liya pun jadi supermom jugak ye!

    1. ye ke rasa nak give up Dieya? Awak buat MBA kan?
      Kita tak tahu lagi lah nak smbg ke tak, tgk keadaan mcm mana..memikirkan budak2 ni, pastu adik diorang plak in the future nnt (insyaAllah kalau ade rezeki ;)) rasa tak confident laa nak smbg…Sheri n those yg boleh buat dgn anak2 kecik tu mmg Supermom! Tabik spring kat diorg nih.

  2. tebalnya rambut falah dgn umar..falah makin hari makin tembam nampaknye..huhu, lama x jmpe diorg..falah still suka melekat kat akak, takmo kat org lain ek?

    1. Falah still sama cam dulu..asik nak lekat je..lagi2 kalau akak duk depan pc ni, mesti dia nak duduk sama sambil nenen2.. yg tensennya Falah dah besar..berat..13 kg..kebas kaki kalau nenen dia sambil ngadap pc..dgn org lain dia tak berapa nak.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s