Falah tgh sembang apa tuu…


Last week pi jalan2 dlm Tsukuba University area dgn Kak Suhaila, a PhD student here, saja2 menikmati autumn kat sini. Dapat lah snap gambar sket.

Falah tgh sembang apa la agaknya dgn Cik Su tu, gaya mcm bersyarah je..hehe

Falah Sembang Apa Tu Dgn CIk Su..

Tahun ni daun tak byk mcm tahun lepas, sbb daun byk jatuh masa taufan hari tu. Ada tempat yg dah tukar kaler, ada yg still hijau..Subhanallah, indah betul ciptaan Allah yg berwarna warni kat sini..Bestnya kalau autumn je sepanjang tahun..hehe, how I wish we could have autumn in Malaysia too;)

3 thoughts on “Falah tgh sembang apa tuu…

  1. kak, ni lens ape akak pakai? cantik sgt… ingat ada rezeki nak cari yg wide yg f2.8, skang cuma ada f4… Rasanye brape ek kat sana?

    1. Gambar atas guna 50mm f1.8 je, yg bawah guna tokina 11-16mm f2.8. Cuba Leila specific nak lens wide yg mana, kalau yg tokina tu kalau beli dgn akak kat sini, RM 2200 termasuk pos laju & insurans.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s