Falah – 8th Sept 09


Kalau time cuaca cerah cahaya masuk melalui tingkap bilik kitorg cantik sgt, so masa tu saya tak lepaskan peluang lah snap gelagat anak2 dlm rumah. Masa ni Umar tgh tgk cd dia kot, so takde lah amik gambar dia, just amik gambar Falah je..mcm2 gelagat dia.

Ada beberapa keping gambar yg blur..Saya pun tak tahu kenapa, makin byk tgk gambar2 pro photographer, makin saya suke dgn gambar2 blur ni..ntah apa2 ntah…

Falah 8th Sept 09

Falah 8th Sept 09

Hari ni mood saya tak berapa baik, rasa nak marah je, maybe penat kot satu hari dgn budak, Walid satu hari takde kat rumah, siang gi lab, malam gi Usrah..huhu//penat layan budak sorang2 sepanjang hari, sbb dua2 tgh aktif, nnt Walid gi Yokohama 4 hari cemana la agaknya, ntah2 Walid balik rumah Ummi dah jadi singa..haha

2 thoughts on “Falah – 8th Sept 09

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s