Aidilfitri 2009


Ini gambar raya kat embassy hari tu, tapi baru nak edit & upload. Tgk lah gelagat diorg tu..si Umar plak time org tgh solat raya selamba je pi lalu tgh2 org tgh tahiyyat..ditolaknya dua org kakak yg tgh tahiyyat sbb dia nak masuk celah org tu..main kejar2 ngan anak kar Farhah & anak Ijan..aduiii..

Budak2 nakal masa raya

Budak2 nakal masa raya

Dulu saya terfikir kenapa ramai mat salleh suke edit gambar jadi fade, ade noise n kabur..tapi skrg saya sendiri jadi suke gambar2 style mcm ni..nampak artistic la kononnya, tapi tak master lagi bab2 edit ni, ni pun hantam saja…..

Ni plak gambar baby Sumayyah, anak Embak Hesti, kawan dari Indonesia yg tinggal sama hostel kat sini.. Tomey kan:)

Baby Sumayyah

Baby Sumayyah

Esok hari minggu nak gi visit member Chinese yg ade baby baru jugak. Harap2 dapat snap gambar baby dia ..hehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s