Hitachi Beach


Gambar2 kat Pantai Hitachi🙂 Esok nak gi tgk Hanabi, yey!

Hitachi Beach

Hitachi Beach

5 thoughts on “Hitachi Beach

  1. bagusnya umar suka laut..x takut dia kt ombak..klu farihah kecut perut siap nangis2 ajak balik..mmg x enjoy pegi pantai ngan dia..huhu
    mmg nak pegi lagi tsukuba san tuh b4 balik msia next yr..insyaallah nanti boleh kita naik sama2..kena plan betul2 pegi hari cerah kan..
    camner umar sejak makan vitamin tu..dh ada apa2 perubahan ke..

    1. Umar mcm tak berubah mana selera makan..asik2 minta susu aje..pastu jelly tu kan..dia hisap2 pastu bila dah tinggal jelly yg dalam tu dia buang..sabo je lah..Sy ragu2 kandungan vitamin tu ade tulis “Kanten”, benda tu macam gelatin jugak, tapi saya dah call company tu tanya diorg kata kanten tu dibuat drpd tumbuh2an…lega..:)
      Diorg tak takut sgt ngan pantai..ok je..suke dorang main dgn pasir tu..insyaAllah nnt kalau nak dtg lagi bgtau ye;)

      1. thanks liya sbb tanyakan utk lebih pasti..huhu..umar buang ke yg dlmnya tu..hmm..xdpt la 100% vitamin yg sepatutnya..akak pun hadapi masalah yg sama ngan farihah b4 this..cuma dia mmg dah x minum susu tepung la..akak just bg fresh milk..mmg risau klu anak tak makan…mudah2an lama2 nanti umar akan ada selera makan nasi macam budak2 lain..

    1. Salam DZ, wah lama tak update FP..bz ye? Rindu lah dgn DZ punya karya:) Update2 lah selalu.
      Gambar2 saya biasa saja..belum dapat dibanding dgn gambar DZ lagi:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s