Eid Party @ Hitachi


Gambar Jamuan raya di Hitachi di rumah Kak Farhah & Abg Mahadir 26 Sept..terima kasih kerana jemput kitorg, Kak Farhah masak mmg best! Antara menu ialah nasi beriani, kuah dal, murtabak, laksa pahang, kek karot, kek choc..dgn kuih bala hisyam dr sister arab..saya dah cuba buat kuih tu…sedap! nnt kita share2 resipi kat sini..thanks kak farhah tlg tanyakan sister Nermeen:)

Tgk lah betapa kiut miutnya gambar budak2 tu..Sakura Chan anak Ijan & Syeikh, Farhan & Farihah anak tuan rumah..comey kan?

Eid Hitachi

Eid Hitachi

Ptg tu masa on the way balik ke Tsukuba sempat singgah pantai kat Hitachi…nnt2 post gambar2 kat pantai plak;) Ciau Cin Caw!

2 thoughts on “Eid Party @ Hitachi

    1. try lah senang je akak..cuma leceh sket time nak goreng tu sbb kena guna piping tu..kitorg dapat satu besen makan 2 hari..ni rasa cam nak buat lagi je..kitorg suke sgt😉 nnt saya tempek resipi kat sini. Hari tu mesti akak penat ngemas kan..sorry lah umar n falah buat sepah rumah. Nnt dtg jalan Tsukuba lagi..kita gi Tsukuba san plak..tapi make sure pegi hari cerah, kalau mendung tak nampak Fuji San.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s