Whimsical


Hari ni ada jemputan makan di Hitachi, about 90 km dr Tsukuba..yey..makan! Biasanya kalau gi majlis makan tak leh makan dgn aman sbb makan sambil tgk budak2, Umar duk berlari sana sini, Falah plak usik itu usik ini.. harap2 hari ni blh makan dgn aman..:D

Lovely!

Whimsical!


Dah lama amik gambar ni, bulan 8 hari tu, tapi baru nak tayang2;)

Have a great weekend to all:)

6 thoughts on “Whimsical

      1. Thank YOU for dropping by my place as well, and for your kind words!

        Just in case you’re interested, if you go to your dashboard and click ‘user’, then click ‘profile’ and scroll down the page, you’ll come to a box that says ‘website’. If you type in the address to your site here, your name will become a link to this site and people will be able to easily follow you back here to see your lovely pictures!

        Thank You and Namaste.🙂

  1. salam liya.. selamat hari raya, maaf zahir batin. raya kat nihon lg ek.. rindu juga rasa beraya kat nihon hehe.. rasa lg meriah sbb ramai kwn.. tp ramadhan di sana rasa empty. nway, mkn2 kat hitachi.. siapa belanja? hehe..

    1. Salam Yana, selamat hari raya maaf zahir batin..aah kami kat nihon lagi..sampai april 2011 insyaAllah..mmg ramadhan sini rasa empty pun..makan2 kat Hitachi jap agi ade member kat sana, Kak Farhah buat open house..kenal ke? Kita nak tgk gambar baby girl awak..add kite dlm FB liya51 @ yahoo..ke dah add??
      Thanks for dropping by!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s