Sepetang di Doho Park


Last week pergi Doho Park dgn Embak Hesti dan family..ni antara moments yg sempat di snap:)

At Doho Park

At Doho Park

Sebenarnya ade accident hari tu, umar dan falah dua2 bawabalik luka..Umar tergelincir kat tangga slide, luka panjang kat belakang dia..Falah plak jatuh tertonggeng masa main slide, biasanya dia pandai dah tahan dgn kaki dia masa kat hujung slide tu, ntah kenapa tetiba sekali tu dia hilang balance, jatuh tertonggeng hidung dia betul2 kena simen, so luka lah bawah hidung dia tu, antara hidung dgn bibir…macam charlie chaplin plak muka falah jadinya…gambar ade tapi belum masuk dlm komp lagi..harap2 x berparut luka dia tu ..

One thought on “Sepetang di Doho Park

  1. Salam liya..ni kak farhah..
    hari ni plan nak berjalan2 ke tusuba mount..liya free ke hari..boleh ziarah🙂
    kalau free nanti bg la akak no fon yer..salam buat umar n falah..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s