Pantai Batu Buruk


Pantai Batu Buruk, Terengganu

Pantai Batu Buruk, Terengganu

4 thoughts on “Pantai Batu Buruk

  1. woo kak liya blk mesia ekk br ni…sebulan tuuu besnya….mesti pulun makan segala benda dlm masa sebulan tu kan hihi…masa kami blk bulan 4 hr tu pon, mmg pulon makan sampai naik berkilo2 haha…falah pon dah bley jalan ker…woo dah besar dah…bdn dia pon nampak turun sket xsetembam dolu2 hihi…insyaalh kalo berkesempatan bley le kami jenjalang rumah terbuka tsukuba lg hihihi..kalo k.liya nak wat rumah terbuka jgn lupa inform2 yer hahahahahaha…kat sini thn ni bdk2 sumer raya mesia…tinggal le kitorg je…sure xmeriah…cedey2 huhu

    1. Ijan, rumah kami sentiasa terbuka..dtg raya nnt sini ye..kalau bz sgt kitorg gi sana pun no problem..cuti 4 hari kan raya nnt;)

    1. Umar tulis ABC kat pasir tu..lukis2 epal la..ntah apa2 lagi la dia lukis hari tu..salam Ramadhan kareem juga kepada Along..take care ye..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s