Salam Ramadhan


Alhamdulillah kami dah selamat sampai semula ke Jepun. Saya & Umar selsema jugak lepas sampai Jpn hari tu, risau juga takut H1N1 tapi alhamdulillah kami tak demam so selsema biasa lah tu.

Byk gambar kat Msia tapi tak sempat upload lagi..Nnt2 ade masa insyaAllah sy upload..Falah makin aktif korek peti ais lah korek almari lah, Umar plak makin manja..tak terkejar dibuatnya..layan internet ni pun time dorang tdo or main or time dorang tgh syiok tgk TV.

Letak gambar Umar tu sebab nak cerita semalam masa saya jemur kain kat balconi Umar pegi lock pintu balconi tu..menjerit2 Falah duk cari Umminya..nasib baik la Walid balik dr Tarawikh 10 minit lepas tu, kalau tak saya rasa saya terpaksa jerit mintak tlg dr tingkat 5 tu..huhu..satu pengalaman baru ..pengajarannya lain kali takleh jemur kain masa Umar tgh aktif..atau pun jemur kain masa Walid ade kat rumah je..

Selamat berpuasa saya ucapkan kepada semua, semoga Ramadhan tahun ni lebih baik dr sebelumnya..dan semoga amalan kita diterima Allah, insyaAllah. Jgn lupa byk berdoa masa dekat2 nak buka puasa ye:)

3 thoughts on “Salam Ramadhan

  1. Hi lia…pekabar?baru baca2 blog lia nih sbb lia ada tinggal comment kat blog dora…balik Malaysia tak cari org pun huhu…anyway do keep in touch..take care…len kali hati2 ketika jemur baju..hehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s