1oth May 2009: Falah turned 1, alhamdulillah..


4 thoughts on “1oth May 2009: Falah turned 1, alhamdulillah..

  1. Salam,.
    Happy Birthday to Falah!! Sedar tak sedar dah setahun umur Falah,. Setahun jugaklah saya kenal ngan akak,.. Starting dari Falah lahir lagi, suka bangat tengok gambar de dalam FP akak,. Moga membesar menjadi anak yang sihat,soleh, cerdik,.. =) mUKA Falah dah ala2 Umar, esp dekat mata tu,. Akak tak balik Malaysia ke tahun ni?

  2. hepi besday falah!!
    comel btoi falah lena…bambam sgguh falah ni…
    hr tu kami xkena kuarantin ponn..
    k/liya g ker ladang ros tu? kami xleh nak join, ada org nak mai rmh, syeikh lak skng ni bz..maklom la cuti sbulan hr tu kann..

    1. Tenkiu Ijan..oh yeke..alhamdulillah la tak kena kuarantin..harap2 balik msia bulan 7 ni dah takde virus tu..
      kami dah pegi rose park tu last week:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s