Cik Malisa Adani


Assalamualaikum kawan2..sorry lama tak update..takde mood lah saikin ni..asyik amik gambar ngan edit gambar je pastu duk surfing2..pastu layan customer kat Ebay..ops..kite ade wat biz sket kat Ebay..saje2 isi masa belajar buat biz online..

Anyway baru2 ni ade amik gambar Malisa ni, anak dara Kak Rini & Abg Radzian, phD student kat Tsukuba Daigak.. Comel kan budak ni🙂 Sape2 nak chop buat menantu bolehlah chop cepat2 hehehe😉

Hmm tgk gambar budak2 pempuan ni terasa nak anak pempuan lah pulak..tapi nanti kang kuar laki lagi pengsan eden , yg hero berdua ni pun tak terlayan huhu..Falah dah boleh berjalan dah 3,4 tapak..nak capai itu nak capai ini..penat ler huhu..biasalah dah ada anak kecik, camtu lah mak kite dulu2 duk jaga kita kan:)

Byk lagi gambar Malisa ni, macam2 gaya..boleh view slideshow kat sini :
http://www.flickr.com/photos/liyafendi/sets/72157616837113516/show/with/3445925153/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s