Happy Birthday Mikael


Baru2 ni attend bday party Mikael, Mak dia order choc cake yg comot itu dr saya..tapi sodap tau ngeh ngeh..nama kek tu Death By Choc Cake..boleh search resipi dia kat myresipi.com.

Happy Birthday Mikael

Happy Birthday Mikael

Death By Chocolate Cake

Happy Birthday Mikael

5 thoughts on “Happy Birthday Mikael

  1. liya… camner sakura kat saner?
    dah kuar lom? ker minggu depan..
    kot la kami leh berhanami kat sana:D
    tgh plan nih…hihihi

  2. Ijan~ Ok takpe tahun depan kite gi sama ek..tapi Ijan nak balik dah next year kan?
    Jannah~ Jannah, sakura sini esok lusa soro2 kuar..meh lah jln sini..hanami sesama;)

  3. Assalamualaikum,

    Liya…genki?
    Lama tak dengar cerita ek…
    hari tu, Nurul ada g Miyazaki jap for a week something,
    then Shinagawa for 2~3 days.Business Trip.
    Aisatsu org sana n kenshu.
    Tak sempat nak calling2 ke apa ke…
    Anyway,hows the kids?
    Hope semua well kat sana.

    Take care.Keep in touch.

    1. Wsalam Nurul,
      Sorry lambat balas msg tak perasan lah..Nurul keje mana skrg? Anak2 sihat? My kids sihat cuma Umar kena eczema teruk lah..ni dah ok sket lepas letak cream yg ade steroid, mula2 taknak letak cream tu sbb ramai ckp tak elok tapi shoganai lah dah teruk sgt kulit dia😦
      Nurul bila nak start blog ni;))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s