Tagged!


Tagged by Hijannah:

1. Do you think u’re hot?
Alamak..tak tau ler ..rasa cam tak😛 ..kena tanye husband saya kot..ngeh ngeh

2. Upload your fav picture of u
Byk..antaranya yg ni lah..

3. Why do u like that picture?
sebab Ummi and Falah sama2 senyum comel..especially Ummi lah..hehe perasan..

4. When was the last time u ate pizza?
Sebulan lepas kot..home made pizze je..

5. The last song u listen to?
Lagu “Mari Mengaji” dr CD Umar..:D rumah kitorg ni sentiasa dihiasi oleh lagu kanak2 sbb Umar tak suke rumah sunyi2..nnt dia ngamuk..

6. What are u doing right now beside this?
Nak gi mandi….lum mandi ni..busuk!

7. What name u prefer beside yours?
nama ?? Hmmm..Umar Mishary and Mohd Falah Huzaify lah kot😉

People to tag??

Takmo tag sesape sbb rasa ramai dah kena tagged ni..kite je org tak tag lagi..maklum lah tak glemer hehehe..

sekian time kasih😉

8 thoughts on “Tagged!

    1. Salam Yana..apa kabar? Lama tak dgr berita..kenapa kita tak blh masuk blog Yana?
      Kite mmg kurus la sket ye lah ade dua org hero ni asik bergelut ngan dorang je;)

      1. penat tu jaga 2 hero kan..hehe. Blog tu dah lama tutup sbb malas nak tulis.. but stil log in sbb nak baca blog org lain hehe🙂

    1. Laa ye ke..camne kite blh tatau ni..nak tgk gambar baby kat mana? Anyway congrats ye! Best nya dapat baby girl!Mesti kawaii sgt kan:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s