Tagged!


Tagged by Hijannah:

1. Do you think u’re hot?
Alamak..tak tau ler ..rasa cam tak πŸ˜› ..kena tanye husband saya kot..ngeh ngeh

2. Upload your fav picture of u
Byk..antaranya yg ni lah..

3. Why do u like that picture?
sebab Ummi and Falah sama2 senyum comel..especially Ummi lah..hehe perasan..

4. When was the last time u ate pizza?
Sebulan lepas kot..home made pizze je..

5. The last song u listen to?
Lagu “Mari Mengaji” dr CD Umar..:D rumah kitorg ni sentiasa dihiasi oleh lagu kanak2 sbb Umar tak suke rumah sunyi2..nnt dia ngamuk..

6. What are u doing right now beside this?
Nak gi mandi….lum mandi ni..busuk!

7. What name u prefer beside yours?
nama ?? Hmmm..Umar Mishary and Mohd Falah Huzaify lah kot πŸ˜‰

People to tag??

Takmo tag sesape sbb rasa ramai dah kena tagged ni..kite je org tak tag lagi..maklum lah tak glemer hehehe..

sekian time kasih πŸ˜‰

Advertisements

8 Comments Add yours

  1. farah y says:

    Kak Liya! Dah pindah ke wp!
    Kami jadi pengunjung setia la nanti πŸ™‚

  2. yanazhad says:

    salam liya..
    comel & gebu falah tu.. mesti bfeed kan.. liya kurus jek..jeles2..hehe

    1. liyafendi says:

      Salam Yana..apa kabar? Lama tak dgr berita..kenapa kita tak blh masuk blog Yana?
      Kite mmg kurus la sket ye lah ade dua org hero ni asik bergelut ngan dorang je;)

      1. yanazhad says:

        penat tu jaga 2 hero kan..hehe. Blog tu dah lama tutup sbb malas nak tulis.. but stil log in sbb nak baca blog org lain hehe πŸ™‚

      2. liyafendi says:

        penat! yana bila lg nk tambah ni? ke dah ada ?;))

  3. yanazhad says:

    eh kita baru ada baby la.. baby dah 4bulan dah.. baby girl πŸ™‚

    1. Liya says:

      Laa ye ke..camne kite blh tatau ni..nak tgk gambar baby kat mana? Anyway congrats ye! Best nya dapat baby girl!Mesti kawaii sgt kan:)

      1. yanazhad says:

        pic baby kat fb.. kawaii2 la juga haha.. tp time dia buat perangai nangis2 tu kowaii le. πŸ˜›

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s