Falah tercekik..help!!


Brotherhood
Brotherhood
Playing Together
Playing Together

Umar dah suke main ngan Falah..tapi kena tgk jugak kadang2 Umar berlaku sungguh kejam pegi penyek adik dia..adik dia tu dah ler innocent tak menangis sengih aje ade lah..

Advertisements

3 Comments Add yours

  1. saNi says:

    BiasaLa adik BeRaDik..chiLL together…

  2. alaaa tomeynyer tengok falah terjelir cenggitu…
    baguih la abang umar dah pandai layan adikk…
    –kalo ada masa jawab ler tag kt fp ijan yerrr 😎 😎

  3. Salam,.. Akak Liya, ingat Along lagi tak? hehe.. Kalo tak ingat pon tak pa,. Seronok nak tau perkembangan akak n anak-anak kat Jepun.. Falah dah besar,. makin cumel sangat.. Dah macam nak serupa Umar.. Nampak gaya, Falah cam ada chance nak jadik lagi besar dari Umar jer.. hehe.. Moga Umar cepat sembuh..

    P/S:: Beshnyer maen salji..Nak jugak!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s